Adres
Lambalgseweg 36
3931PK Woudenberg

lucyllasangers@hotmail.com of info@lucylla.nl

KvK: 58252231

Tarieven

Privé les op locatie: €30,-
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij hetzelfde. Hierbij dient u te zorgen voor een paard en lesruimte.

Privé les: €30,- 
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij hetzelfde. Hierbij zorg ik voor een paard en lesruimte. De ruiter dient hierbij 13 jaar of ouder te zijn. Het poetsen en opzadelen/afzadelen hoort hier ook bij.

Doorgroei les: €22,50                                                                                                                                          
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij het zelfde. Hierbij zorg ik voor een paard en lesruimte. De ruiter dient hierbij tussen 6 en 13 jaar te zijn. Het poetsen en opzadelen/afzadelen horen hier ook bij.

Voor meer informatie over de inhoud van de lessen zie ''activiteiten''.

Paarden coaching sessie: Prijs op aanvraag
Een sessie duurt 1 uur. Dit wordt gedaan met 1 van de 3 pony's. De leeftijd hiervoor is vanaf 18 jaar. Voor meer informatie zie activiteiten. Voor uitgebreide informatie kan u mij een mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kindercoaching: Prijs op aanvraag
Een sessie duurt 1 uur. Dit wordt gedaan met 1 van de 3 pony's. De leeftijd hiervoor is bespreekbaar. voor meer informatie over wat de kindercoaching inhoudt stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiskostenvergoeding:
De kosten hiervoor zijn €0,25 cent per kilometer.

Wordt de les niet binnen 24 uur afgemeld wordt deze les in rekening gebracht.