Adres
Ringlaan 29
3794 MT De Glind
info@lucylla.nl

KvK: 58252231

Tarieven

Privé les op locatie: €20,-
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij hetzelfde. Hierbij dient u te zorgen voor een paard en lesruimte. Dit is voor de leeftijd tot 11 jaar.

Privé les op locatie: €27,50
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. het tarief blijft hierbij hetzelfde. Hierbij dient u te zorgen voor een paard en lesruimte. dit is voor de leeftijd vanaf 11 jaar.

Privé les: €27,50 
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij hetzelfde. Hierbij zorg ik voor een paard en lesruimte. De ruiter dient hierbij 11 jaar of ouder te zijn. Het poetsen en opzadelen/afzadelen hoort hier ook bij.

Mini les met een Shetland pony: €15,-                                                                                                 
De lesduur bedraagt ongeveer 1 uur. Dit is incl. poetsen en rijden. Deze les is voor de jongste ruiters vanaf 2/3 jaar. Dit is tot de lichaamslengte het toelaat. Daarna is het mogelijk dat ze kunnen overstappen naar de doorgroei les op een grotere pony.
Dit kan allemaal in overleg met de instructrice.

Doorgroei les: €20,-                                                                                                                                           
De lesduur bedraagt minimaal een half uur, dit kan uitlopen tot een uur. Het tarief blijft hierbij het zelfde. Hierbij zorg ik voor een paard en lesruimte. De ruiter dient hierbij tussen 6 en 11 jaar te zijn. Het poetsen en opzadelen/afzadelen horen hier ook bij.

Voor meer informatie over de inhoud van de lessen zie ''activiteiten''.

Paarden coaching sessie: Prijs op aanvraag
Een sessie duurt 1 uur. Dit wordt gedaan met 1 van de 3 pony's. De leeftijd hiervoor is vanaf 18 jaar. Voor meer informatie zie activiteiten. Voor uitgebreide informatie kan u mij een mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kindercoaching: Prijs op aanvraag
Een sessie duurt 1 uur. Dit wordt gedaan met 1 van de 3 pony's. De leeftijd hiervoor is bespreekbaar. voor meer informatie over wat de kindercoaching inhoudt stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiskostenvergoeding:
Wanneer de reisafstand meer dan 10 kilometer bedraagt, worden er reiskosten in rekening gebracht. De kosten hiervoor zijn €0,19 cent per kilometer, te beginnen vanaf de tiende kilometer.

Wordt de les niet binnen 24 uur afgemeld wordt deze les in rekening gebracht.